Bemutatkozás

Tervezés, Innováció, Menedzsment

 

A TIM Tervező- és Beruházás bonyolító Kft-t Magi Tibor és Tóth Péter építészek alapították 2009-ben.

Magi Tibor első diplomáját Debrecenben szerezte a Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán, okl. magasépítő üzemmérnökként, majd a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán, az Ipar Tanszéken diplomázott 1996-ban. 1998-ban alapította meg saját építész irodáját Hajdúnánáson és Debrecenben.

Tóth Péter 1993-ban diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán. 1999-ben alapította meg saját irodáját Budapesten, amely tervezéssel, beruházások bonyolításával és műszaki ellenőrzésével foglalkozik.

A TIM Kft. működése során folyamatosan növekvő árbevétel mellett egyre jelentősebb tervezési munkákat vállalt. Több nagy beruházásban működtünk közre mint tervezők, bonyolítók, műszaki ellenőrök vagy projekt koordinátorok. Irodáinkban a legmodernebb eszközökkel és szoftverekkel dolgozunk. Nagy figyelmet fordítunk az eszközözeink fejlesztése mellett a munkatársaink képzésére is. Olyan átfogó szolgáltatásokat nyújtunk, melyek segítségével az ötlettől a tervezésen át a megvalósulásig elkísérik a beruházót.

 

Filozófiánk

 

Egy építőipari beruházás összetett folyamat, aminek alapja a precíz mérnöki tervezés és a közreműködők összehangolása. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt a tervezésre, ami többszörösen megtérül a kivitelezés során. Azok az építészek vagyunk, akik a modern design mellett a műszaki tartalmat és fenntarthatóságot tartják szem előtt munkájuk során.